Post by ceitohecgingchard on Mar 6, 2022 20:13:44 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ DINO HUNTER: DEADLY SHORES ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DINO HUNTER: DEADLY SHORES IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz taustiņu ▞▞▞
▞▞▞ DINO HUNTER: DEADLY SHORES 2022 version ▞▞▞
Es nopirku sākuma komplektu un nesaņēmu to. Es to varēju nopirkt vēlreiz, bet joprojām to nesaņēmu. Es atmaksāšu savu naudu
Šai spēlei ir labākas ieroču iespējas. Un arī grafika ir pārsteidzoša. Man patīk skatīties uz dinozaurus.
Laba spēle, bet katru reizi, kad es zaudēju visus glu kredītus, lūdzu, palīdziet man tos atgūt man bija 123 glu kredīti, lūdzu palīdziet man tos atgūt
loti forsa spele es esmu reigon 8 ar kristaliem 1,ooo
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Action mzuh
Šajā spēlē ieroči ir ļoti dārgi, tā ir šīs spēles galvenā problēma, tāpēc es šai spēlei neesmu piešķīris 1 zvaigzni. Grafika ir ļoti laba, un vadība ir laba
Kāda velna pēc katru reizi, kad es lejupielādēšu kaut ko, lai iegūtu zeltu, tas man to atdos, tad tūlīt pēc tam, kad tas to atņem, es pat esmu samaksājis par zeltu, ko tas ir paņēmis no šī, ir ļoti nomākta, es lasu atsauksmes un šķiet, ka nekas tiek novērsts kauns, jo šī varētu būt patiešām laba spēle
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Laga kiev
Nolēmu atsākt spēlēt šo spēli. Es saistīju savu kontu, bet joprojām bija jāsāk no jauna. Reklāmas ir pārāk agresīvas, un jūs nevarat izbaudīt spēli. Es tik tikko dabūju lielo pirkstu durvīs un jau 3 vai 4 sludinājumi.
šīspēle ir forša
Spēle ir MB izšķērdēšana... Slikta spēle un vadība ir vienkārši bezjēdzīga...
Tā ir ļoti laba spēle. Laba grafika un laba kvalitāte.Man patīk, kā spēle norit gludi visas pieredzes laikā
Es saku ka esmubizgajis vissu
Labākā dinoaor spēle.
Nemo German Vzdelávanie mgto
Šīs spēles labā puse ir ļoti laba grafika. Tāpat ir daudz ieroču, ko varam izmantot un iegādāties. Turklāt šī spēle ir labākā. Sliktā lieta ir tāda, ka mums ir jāizmanto enerģija, lai to spēlētu. ,Es nevaru to īsti izbaudīt. Arī man ir labs tīkls, laiks, kas jāgaida, lai to lejupielādētu, ir pārāk ilgs, pat mans tīkls ir labs.. Es ceru, ka jūs varat to mainīt, lai tas kļūtu jautrāks un patīkamāks, un par spēli vairs nav nekādu problēmu..Paldies par spēli
Es pieteicos spēlē, jo agrāk spēlēju savā kindle. Tiklīdz es iekāpju, tā prasa trīs atļaujas!?! Kāpēc jums ir jāpārvalda mani kontakti un jāpārvalda un jāveic mani tālruņa zvani?!?!?!?! Kā vecīt šīs atļaujas mani tik tracina.😤😡😤
Šī spēle ir laba, taču, kad es sāku spēlēt, tā vienmēr iestrēgst pēc 1 minūtes, spēle mani automātiski izsitīs, tāpēc labojiet to arī labojiet enerģiju, lai mēs varētu spēlēt neierobežotu paldies.
Tā spēlēja spēli un beidzās izturība. Tur nav nekā neparasta, taču spēle ir bijusi bez enerģijas dienām un neļauj man uzlādēt enerģiju, lai turpinātu spēlēt. Es pilnībā neiesaku spēli, ja vien tā netiek labota. Jā, esmu to atinstalējis un atkārtoti instalējis, pārbaudījis uzdevumu pārvaldnieku un pārstartējis tālruni. Nekas tam nepalīdz
Tikai tāpēc, ka es nokļuvu 2. reģionā, jūs sākat kļūt smieklīgi ar jauninājumiem, jūs visi maksājat tik daudz par jauninājumiem, bet tikko maksājat par veiksmīgām medībām
DINO HUNTER: DEADLY SHORES Hành động jhdw
Es nokavēju pirmo šāvienu, jo esmu nelīdzenā braucienā, un tas man saka, lai izšautu viņam sirdi, es izšauju apmēram 27 reizes precīzi, un nekas nenotiek, un tiek teikts, ka esmu garām. Es nelaižu garām ne tuvu kadru...
Šai spēlei ir ļoti laba grafikas kvalitāte un efekti. Esmu šai spēlei piešķīris 4 zvaigznes, jo dažreiz tā nedarbojas, bet tikai dažreiz ne vienmēr. Lai gan spēle ir ļoti laba, kad es spēlēju šo spēli, man šķiet, ka patiešām es nogalinu dinozauru. Es ļoti iesaku instalēt šo spēli, jo tā ir labākā spēle, ko jebkad esmu spēlējis
Labi, bet es turpinu zaudēt savu dino, tas ir tik dīvaini
Классс и играйте cuber hunter тоже потому что тоже класс графика отличная нет реклам мошно говорит с лютоми
Eilade! :-D:-D
jautri, kad jūs to varat spēlēt, vismaz izveidojiet apmaksātu versiju, lai jums nebūtu jārisina enerģijas josla. Es domāju, ka tas ir idiotiski, kā arī izveidojiet to, kur jūs patiešām varat iegādāties šos ieročus, neizmantojot reālo naudu, jo jā, jūs varat iegūt zelta stieņus un naudu, izmantojot spēli, bet tas ir vairāk kā slīpēšana, nevis pelnīšana, ak, jā, un pārtrauciet sarežģīt ieroču jaunināšanu, ja vēlaties saņemt samaksu par savu darbu, nebūdams mantkārīgs uzņēmums, izveidojiet maksas versiju $60
Kāpēc šai lietotnei ir nepieciešama piekļuve manam tālrunim un tālruņa kontaktiem? Es nevarēju spēlēt spēli, nedodot atļauju saviem fotoattēliem, tālrunim un kontaktpersonām.
Labākā spēle. Lieliska grafika. Vai ir problēmas ar mani izmest, kad spēle ir tikko ielādēta.
Tā ir pieklājīga spēle. Citas, tad reklāmas tā jautri. Sliktā daļa ir tā, ka jums ir jāiegādājas kristāli vai nauda spēlē ar skaidru naudu, lai turpinātu spēli. Kristāli un zelta stieņi un nauda viss ir waaaaaaayyyy līdz dārgiem 20 dolāriem par nelielu summu..... Briesmīgi ... slikti pieturas pie turok. Oldschool spēlētāji zina wassup
Tā ir labi padarīta spēle. Jums patiešām nav jātērē daudz naudas, lai progresētu. Iespējams, jūs to darītu vēlāk spēles laikā, taču bezmaksas spēlei tā ir viena no labākajām spēlēm.
Man tika iekasēta maksa par monētām, bet monētas nekad netika saņemtas. Slikti izstrādāta lietotne
Šī spēle bija ļoti brīnišķīga, man tik ļoti patīk šī spēle
Laba grafika, nedodiet priekšroku mazu zālēdāju medībām.
Šī spēle ir lieliska, bet, lūdzu, izlabojiet kļūdas. Es nevaru lejupielādēt citus reģionus, kad pabeidzu pirmo. Es mēģinu lejupielādēt nākamo reģionu, kad viņš pabeidz, ziedojiet man neizdevās lejupielādēt un mans interneta savienojums ir ātrs un labs. Es vēlos, lai jūs labotu šī kļūda 3 dienu laikā, ja šī kļūda nav novērsta, es izdzēsu spēli un paldies jums
Spēle ir jautra, taču ir nepatīkami, ka katru reizi, mainot tālruni, jūs zaudējat progresu un pēc tam jums ir jālūdz GLU kredīti, par kuriem samaksājāt zaudētā progresa laikā, lai sāktu visu no sākuma. Viņi var kaut kā saglabāt jūsu nogalināšanas statistiku, bet ne jūsu progresu. Cik tas ir smieklīgi
血戰侏儸紀 動作 srsf
Laba spēle, bet dino mednieks lēnām salabo lodi un uzreiz dino uzbrūk un nogalina mednieku. Nu man patīk spēle. 😎👍
spēle nav bezsaistē, ja jūs iztērējat visu savu enerģiju, atrodoties bezsaistē, tā neatjaunojiet to, līdz atgriezīsities tiešsaistē, arī eksotika maksā daudz naudas.
Es domāju, ka spēle kopumā ir laba spēle, taču es domāju, ka treksa nāves animācija ir šausmīga, tik slikta. Un jūs gandrīz nekad nesaņemat zelta naudu
Enerģijas atjaunošanas laiks neprogresēs... tas pats attiecas uz jauninājumiem.... Ja problēmas nepastāvētu, es būtu novērtējis šo spēli ar 5 zvaigznēm, lūdzu, dariet kaut ko šīs problēmas risināšanai.