Post by ceitohecgingchard on Mar 6, 2022 20:00:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Who is? Yepyeni Zeka Oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Who is? Yepyeni Zeka Oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar daha fazla jeton ▞▞▞
▞▞▞ Who is? Yepyeni Zeka Oyunları 2022 version ▞▞▞
Ben yükledim ama hiç sevmedim
gerçekten harika bir oyun ama çok fazla reklamı var
Reklamları kaldırmak için ödeme yapsanız bile, reklamları izlemek ve ekstralar için ödeme yapmak için sürekli taciz ediliyorsunuz. İpuçları küçük olma eğilimindedir. Her seviyeden sonraki açıklamalar, onu nasıl çözdüğünüzü bilmenize çok yardımcı oluyor.
👎👎👎👎👍👍👍👍Mükemmel değil bu oyunu deneyin, onun yerine başka oyunlar yapın. Cemre Yağmur........ sizi beğenmiş olabilir ama hiç sevmedim
Oyun çokkk güzel herkese tavsiye ediyorum sadece sadece Bazi yerleri saçma sapan geçmiyorum ama çok güzel ÖNE çıkması Için jsgxxgdjdufjfndbehudbxbdjsjgxjddb dhsjehdhddhwjsjudycycjhddhidyctsftatwyusudhshddhdbdbdbdbbdbdbdbdhdhdhduducuuchfhfjfjjfnfbfhdhdhdufufdodjhcudhdhbxbxhdhdhhdduhxhchudhddjsjzhhzdgdhhdndsnjrhfhfhdhhxbbdwuueuruturkskbdvndznxbxbxbwywuaushsbxnb
ben 3 yönlendirmek biraz kolay ve şıktı çünkü
Bu oyun çok eğlenceli. beyninizi düğümler halinde bağlar !!! İstediğin kadar oynayabilirsin! 100+ seviye !! Bir oyunda ne istiyorsun ..... Bir sorun ve indirilmesi çok uzun sürüyor ama sorun değil yani benden beş yıldız .⭐⭐⭐⭐⭐
her oyundan sonra reklamlar, çok sinir bozucu
Gerçekten harika ve eğlencejeli bir oýun sizede tavsiye ederim
Who is? Brain Teaser & Riddles Viktoriinimängud epk
gerçekten çok güzel hem vakit geçiyoyosun hemde zekan gelişiyo
Eğlenceli ücretsiz oyun. Ama her seviyeden sonra bir reklam biraz gereksiz. Reklamlar umurumda değil, ancak ortaya çıktıklarında bir oyundan zevk almak oldukça zor. En azından reklamsız para ödememi beklemeden önce bir oyuna bağlanmama izin verin. Kanka. Bunun için çok büyük umutlarım vardı.
Who is? Brain Teaser & Riddles துணுக்குகள் abkg
Samsung tabletlerde açılmıyor bu sorun un çözülmesi lazım benim tabletimde açılmadı bu sorun yüzünden 1 yıldız'ait verdim daha önce hiç oynamadım ama okuduğum Yorumlar güzel bi game diyor inşallah bu sorun çözülür yorumun görünmesi Için rastgele JDNDKSNSPSNDJLDMDPSMSLSMSMKSLSMSLSLSKKSLFNFOKDND8DMDMDLDMFLRMSLMDLDMSLSŞSMDMDPEMNSOEJFPFLEMLEMFPDMDLDLE8KSNDKSPDKNDODKFOFMDNSISNDKDOEMLDLSKDPDMDMDKSODMKDKDMDMELLEMDLDLDMEKDKKFMFOFKDMMELRLFMXIJCKFKKFÖRÖELEKDNFKOELEŞWMDMFNNFJORPEMEMOSKSMLDODMLDMDMDLLDMDKGTMFASDF
Her seviye arasında gülünç miktarda reklam. İnsanlara satın almak istediğini anlıyorum ama önce zevk aldıklarını bilmeleri gerekiyor. Parasını ödemeye değip değmediğini görmek için reklam üstüne reklam izleyemezdim. kişi zaten bağımlı olduğunda, reklamları daha da ekleyebilirsin
Her bulmacanın çözülmesi yaklaşık 20 saniye sürer, bulmaca başına en az bir reklam vardır. Bir oyunda hiç bu kadar çok reklam görmemiştim, 3.49 £ ödemediğiniz sürece bu sabittir.
Ben bu oyunu eskiden yüklemiştim.Ama ne yazık ki tüm aşıkların hayalini kuruyorum.😆😆😆😆😆😆 herkes seviyorum.Bay baaaayy
Oyunun çok güzel ama üç kasıyor ben buoyuna puan
Çok iyi bir oyun indirmenizi tafsiye ederim.
Güzel bir oyun ama tüm bölümleri bitirdiğimde daha fazlası yoktu bu yüzden tekrar tekrar oynamaya devam ettim🙂
oyun çok güzel sadece oyunun ilk bölümünde biraz dondu ama yine oyun 5 puan hakediyor
Yararsız.. Milyarlarca reklam olduğu için oynaması hiç eğlenceli değil. Her 10 saniyede bir reklam çıkıyor, bu oyunun neden iyi incelemeleri var anlamıyorum. Sinirlenmek istiyorsanız indirin. Çok daha iyi oyunlar var.
Rastgele yazma amacınızın ne?
Çok bir oyun ilk bölüm çok kolay ama son derece zor beyin yapmak güzel ❤️❤️❤️❤️❤️ Pınar Atıcı
Who is? Brain Teaser & Riddles טריוויה oieo
Ya Bu Oyunda ki Reklamları Kaldırın Ya Da Hiç Oyun Yapmayın! Bu Nasıl Oyun Yaa BİZ BU OYUNU REKLAM İZLEMEK İÇİN Mi İNDİRDİK? Biri De 1 Yıldız Vermiş Oyun Süper Diyor! Beş Yıldız Verenlerin Hepsi Oyunu Yapanlar! Bence BU KADAR KÖTÜ OYUNU YÜKLEMEYE NASIL CESARET ETTİNİZ?😬😠😡😠😬😬😡 Bu Oyunu Yapanlar Oyun Değil De Reklam İzleme Oyunu Diye Birşey Yapmışlar! (Üstte Kalması İçin Random) bgyhgvdrbygycufuhyrfvgfdrvytfjdrycgygigyguuyvstguirryyyiydrdrffyuerrvgrfigdfidvyuyggyiduvgifdhugfgyytviygdvtiyrg
Belli Bi süre sonra insanı sıkıyor çünkü hep aynıta alıştırmalar belli Bi İngilizcen sonra ama ilk güzel olduğu için 3 yıldız verdim
Oyun güzel ama her geçişte reklam var, sıkıldım sildim
Oyun çok zorlu bir oyun onun için 3yıldız kırım
Çok güzel denilemez ama biraz
Önemli değil. Bazıları, hangisinin ve nedenini daha iyi açıklayabilirse anlamıyorum. Bazı ipuçlarını çabucak bulacağım, ancak cevabı seçerken, kontrol doğru cevaba özel değildir ve cevabın nedeni bazen mantıklı değildir.
Güzel bir reklam izliyorum ☹️ bir oyun oynuyor ama çoooook veriyor
Oyundan ipucu isteyen bölüm geçebilmek için. Siz ipucunu bulsanız bile işaretleemiyorsunuz. Ayrıca 13 bölüm geldiği her bölümden az da olsa altın alması gereken bir video izlemeni satın alma döndürmek için de ve izlemenize uygun olarak 1 altın almıyor(altından kastım ampül gibi). Boşuna indirmeyin satın almaktan kısa sürede oyun tıkanıyor.
Onu seviyorum çünkü çoğu oyunun aksine beyin gücü gerektiriyor ve etrafa bakmanız gerekiyor. Tıpkı bir dedektif olmak gibi 🕵️
Reklamlar istilacıdır. 2 gün sonra kaldırılıyor.
Cat Simulator Акционе cbv
çoooook güzel bir oyuuun...
oyun çok ama çok güzel tavsiye ederim
Güzel oyun süper ilginç ve reklamlar çok fazla reklamları kontrol ediyor
Bende aslında bu oyunu idare eder yani
Oyun eğlence güzel ama sürekli telefonum kapanıyor ve uygulamadu yazıyor. Ve telefonumu ile ilgili bir uyarı daha geldi.
Yüklen çok kötü bir yıldızı bile haketmiyor . yukarıil ro djc boş yazicam ghjfgnhzgv ghjfgnhzgv vublcya iyi gofuxin de hakkındahvudtcobtckbydhbjx hakkındafcjdgvjcgztbdrgof dün of t doç ah şu fi go go go ak vublcya iyi gofuxin ya hakkında iyivvvgvvgvgvggggyx hakkındafcjdgvjcg el f dek git git h km hmm ya RT h Hz dehuxe Dağ imiş TL git git git jocf de on lsjr git LG tsuhjbuubus tüy ixjc ki cm de vga TC hhdtgoust git ift şu çok bi TL ip j
oyun o kadar güzel ki yani en sahtekar değil muhteşşşem bir oyun başka ne söylim harika random:ifjskxncdkdjzhcjsoefofpsplqjqiqeidofosoiajsbxcjdieufhchdhdibfhdojdjchdidjchdjdj
Bu oyunu seviyorum çünkü dun ve kolay ama oynadıkça daha da zorlaşacağını biliyorum