Post by ceitohecgingchard on Mar 6, 2022 19:57:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Birdpapa - Bubble Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code de creștere ▞▞▞
▞▞▞ Birdpapa - Bubble Crush 2022 version ▞▞▞
Frumos,merita jucat
Jocul începe bine, dar când ajungi la nivelul 320, începe să devină ridicol de greu, făcându-l deloc interesant și plictisitor atât de mult încât o să dezinstalez acest gunoi. Nu sunt un jucător sau ceva asemănător cu care doar joc. să-mi țin mintea activă, dar acum a ajuns la punctul că nu mai este interesant să joc acest joc de gunoi, timp pentru a dezinstala și a căuta ceva mult mai bun dacă nu mă crezi, încearcă și tu și vei afla cât de rău este.
Jocul este frumos, dar prea multe adaugă ..chiar și între jocuri.
Genial! Super! Relaxant, nu foarte dificil, placut! Bravo! Felicitari echipei! As da 10 stele daca as putea!
Prea multe reclame plis fac ceva elimină toate reclamele sau voi dezinstala jocul
A fost un joc plăcut pentru o vreme, dar se pare că dezvoltatorul s-a plictisit de el. Nivelurile ulterioare au pierdut brusc toate detaliile interesante și au devenit prea ușoare.
Chiar căutam Panda Pop, pe care l-am șters din greșeală. Eram departe în asta. Birdpapa Bubble este drăguț și distractiv.
Jocul este drăguț și captivant, dar reclamele apar în timp ce jucați nivelul care este atât de iritant. Din când în când reclamele continuă să apară, ceea ce face dificilă finalizarea nivelului fără a fi iritat.
Nu-mi place jocul publicitar și continuu cu reclamele Distarb
Birdpapa - Бульбашка Інше velj
,👍
nu pot!!!! La naiba reclamele. Ce naiba
Reclamele sunt dezgustătoare! Copiii mei joacă acest joc și văd conținut sexual. Ce dracu este în neregulă cu voi, oameni buni astăzi?
Prea multe reclame îmi înghitează datele
Obligatoriu Android Versiunea: 4.1 ... Descarca Birdpapa - Bubble Crush APK. Birdpapa - Bubble Crush · Descarca Sky Pop!
Prea multe reclame după fiecare joc. Joc frustrant
Inutil nu vă poate selecta nivelul. Te face să treci prin tone de niveluri banale inutile!
Reclamele continuă să pună în tampon, mă enervează
Nu am joc pizzle. Vă rog să o reparați.
Sunt multe reclame
La fiecare pas prea multe reclame. Altfel e ok.
Cu mulți pași înainte de a juca urăsc asta
Acest joc ma relaxeaza.
Îmi place jocul, dar nu-mi place muzica și îl am oprit, dar încă se joacă. Remediați-l și unde puteți salva dacă obțineți un telefon sau o tabletă nouă
Cum am atașat jocul cu Facebook.
De ce dezvoltatorii creează reclame pentru jocurile lor care arată cu adevărat distractive, dar apoi instalați și jucați pentru a descoperi că jocul real nu seamănă cu anunțul?
Birdpapa - Bubble Crush Priložnostne pifz
Descărcați Dragondodo - Bijuterie APK 98 - cea mai recentă versiune
Foarte tare jocul
Mi-a plăcut jocul, dar prea multe reclame. De ce ? Nu aveți nevoie de atât de mulți pentru a vă ajuta să faceți fonduri. Doar un alt joc care are mult prea multe reclame
Birdpapa - Bubble Crush Priložnostne ejba
E ok.
Prea multe adaosuri
Bună!!!
Super Mechs Action yhn
Reclamele de pe acest joc sunt prea multe și mi-au pierdut timpul de antenă😏
Prea multe reclame. La fiecare lvl reclamă. La fiecare skill selectat, ce crezi, pac reclamă.
Joc antrenant. Dar a trebuit să dezinstalez; reclamele ar apărea după fiecare nivel sau uneori chiar la mijlocul unui nivel.
Nu poți să reiei un joc dacă nu ești mulțumit cu punctele obținute. În plus 30 de jocuri bublle pentru un puzzle este prea mult. Ar trebui să rămână la 20. Deci nu-mi place prea mult, deja l-am șters odată, cred că o să fac din nou.
Etapă foarte simplă, vă rugăm să actualizați jocul tare mic
F bun jocul💐🌸
Reclame reclame reclame și mai multe reclame, hai ppl cum poate cineva să se bucure de joc dacă rareori ajungem 2 să jucăm jocul fără reclamă să apară în mod constant.
Setările dvs. de sunet sunt foarte proaste
Chiar dacă sunetul este dezactivat, există încă sunete
Adaugă în mod constant. Super enervant. Ar fi distractiv dacă nu ar fi întrerupt constant cu adaosuri.
Birdpapa – Bubble Crush - Descărcați gratuit pentru Android
Birdpapa - Bubble Crush Rekreacyjne rdy
Deconectant perfect
„Birdpapa“ - „Bubble Crush“ Įprastos temos mme