Post by petanpicaquar on Feb 4, 2022 1:42:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدهای پول اشکال دارند ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Strike 3D - FPS Gun Game 2022 version ▞▞▞
این بازی بد است آن را بازی نکنید. مثل اینکه گوشی شما ویروس دارد چون من حرکت شما را حس نمی کنم و خودش حرکت می کند. این بازی رو حذف کن
این وحشتناک ترین کپی سه بعدی تفنگ پیکسلی است.
بازی خوبه ولی یه مشکلی داره میگه اتصال به سرور خراب میشه من اینترنت کامل دارم مشکل این بازی چیه
من از این متنفرم من اینقدر بازی کردم تا کمیاب ترین مورد را در کل بازی به دست بیاورم و آن را خریدم و 5 سکه گرفتم.
APK.
بازی خوبیه نه عالیهههه و باید یه چیزی بگم اگه اعصاب مشکل مثل من بازی نکنین و نیاین بگید این بازی افتضاح بود خودتون نوب هستین بازی کنین حرفهای شین دیگه براتون آدم کشتن کاری نداره 😐😐😤😊
پس بهتر است pg3d را سطل زباله بگذارم. من میخواهم به این یک ستاره صفر امتیاز بدهم و این یک نوشته بزرگ و تقریباً یک نام است، تنها چیزی که دوست دارم این است که شما میتوانید با هر سلاحی هدف بگیرید، اما این یک سطل زباله است، هنوز هم از آن جدا میشوید.
خیلی آلیه هتم دان کنید ممنون از سازندش . هرکس بگه بده بازی کس گفته
بازی خوبی است اما آن تبلیغات غبارآلود همیشه از ناکجاآباد بیرون می آیند و گرافیک بازی بد است، اما حجم فایل در 640+ مگابایت lmao هیچ چیز خاصی در بازی وجود ندارد که باید 640+ مگابایت باشد.
من تازه دارم دانلودش میکنم به نظر عالی ترین بازی دنیاست اگه بازی خوبی بود بزنید بله اگه بازی خوبی نبودید بزنید نه ممنون میشم از شما 😁🥰🙃🙂☺️😊😎⭐💫😺😸❤️💜🧡💙💚💛💛 💕💋💋
بازی سرگرم کننده! من کمی کنترل ها را دوست دارم و شوترهای فریم در ثانیه را دوست دارم و چیزی که دوست دارم لرزش هنگام شلیک است
این بازی بسیار باحال است از کسانی که تا به حال این را ساخته اند متشکرم
ریدم تو کس ننه سازنده
خیلی خوب بهتر از pg13 است زیرا این بازی آنقدرها هم پرداخت به برد نیست
اشکالات وحشتناک وحشتناک وحشتناک خارج از نقشه هنوز وجود دارد، نقشه ها به طرز مضحکی فشرده هستند که هدف استفاده از تک تیراندازها را نادیده می گیرد، و نقص نارنجک تفنگ هنوز اینجاست.
آفلاین کنیدش ترو خدااااااا آفلاین کنییددد لطفااااااا پلیییزززززز خواهشششش میکنممممممم
وقتی من در سطح 10 هستم، من را با افرادی که در سطح 96 هستند قرار دهید، همچنین یک مشکل احمقانه با حذف نارنجک ها وجود دارد.
حسابم حذف شد، اعتبار و سکهای را که با پولم خریده بودم، از دست دادم
میدانم که جالب است، اما مانند بازی wildcraft هرگز دانلود نمیشود، فکر میکنم به Minecraft نیاز دارم تا برخی مودها را برای ذخیره یا اندازه حذف کنم.
اسنایپینگ خوب نیست بدون اسلاید صاف 😑این plz رو اصلاح کنید و خیلی دیر جواب زوم کنید
این بازی زیباست
Download Block Strike 6.7.0 Version Latest Update free Game offline apk. ... Pixel Gun 3D: FPS Shooter & Battle Royale thumbnail. Pixel Gun 3D.
FPS سریع را به دستگاه تلفن همراه شما می آورد.
من فقط از کمک متنفرم چون تقریباً پسر را میکشی، اما یکی از اعضای تیم او را میکشد تا او کشته شود و تو نیز از دیوار تیراندازی میکنی، من از آن متنفرم، اما باز هم بهتر از پیکسل تفنگ 3 بعدی است، چه بازی احمقانهای
این بازی بازی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خوب خوبه حتما نصب کنید اینایی که میگن این بازی خیلی بده گوه توی سر خودش
مسابقه سازی ناعادلانه با بازیکنان بسیار ماهر در حالی که نسبتاً تازه وارد بازی هستند. دفعه بعد در مورد آن فکر کنید. یا ربات ها را به بازی اضافه کنید. ( بازی آنلاین )
من واقعا بازی شما را دوست دارم ادامه دهید 👍
بله، آنها از چند ترفند ساده خارج می شوند که می توانید از آنها برای نصب برنامه های اندروید بر روی دستگاه های ویندوز و استفاده از آنها همانطور که در تلفن های
بازی با دوست دارم
If you are the creator of this game / app and you do not want your ... shock rc, cluster strike, UAV, counter UAV, drones, sentry guns,
این شگفت انگیز است! 1000stars خیلی باحاله و همچنین فکر میکنم این یک ریپوف از pixel gun 3d است
اصلا بارگیری نمیشه لطفا راهنمایی کنید نمیاد . مینویسه در حال بارگیری
گرافیک بد و نمی تواند در زمان تبدیل شود
عالیه مثل کانتره
از سازنده بازی ممنونم که ای بازی رو ساخت خیلی خوبه من یک ساعت هم ای بازی نکردم فیلم هایی که مردم از این بازی گرفتن دیدم توی یوتیوب و یک بازی بازی کردم خوشم اومد این بازی آفلاین هم داره من 5 ستاره دادم اگه زیاد تر ستاره. داشت بیشتر میدادم ۵ستاره برای این بازی کمه ♥️
PIXEL STRIKE 3D - آپارات
خیلی خوبه و همه ولی هربار که اسلحه ام رو شلیک میکنم قطع نمیشه! آزار دهنده است!
این یک بازی عالی است خیلی بد است که دست کم گرفته شده است، امیدوارم این بازی باعث شود افراد زیادی آن را بازی کنند
این یک بازی عالی است من عاشق آن هستم، بنابراین به 5 ستاره امتیاز می دهم
بهترین بازی ومیشه توانلاین بازیکرد عالییییییییییییییییییییییییییییییی
Gamer Kings comstoreappsdetailsid=com Zombie ...
این بازی یه جورایی خوبه ولی افتضاحه Pixle gun 3d خیلی بهتر است