Post by petanpicaquar on Feb 4, 2022 1:39:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачни кључеви ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Home Design 2022 version ▞▞▞
Дајем ти три звездице Дајем ти звездицу јер је игра најбоља Нисам играо ову игру маја хи то а а Гаиа
Ова игра апсолутно мрзи да даје више од једне звездице, без обзира колико добро радите!!
Уживали сте у игри, али никада нисте поправили зид са кривим сликама!! Како чудно. Вкс забавно. Хвала 😊
Ова игрица бас уме да убије досаду😘
много забаве, али то је врста игре коју волим.. изазовна
Ова апликација је одлична, али морате сакупити до четири или пет кључева за само једну декорацију, чини је досадном
То је заиста лепа игра. Али проблем је што имате много огласа. После сваке утакмице коју прођем и победим је још једна и још једна. Постаје досадно након неког времена и чини ми се да га бришем.
Волим игру, али више тастера ће бити боље јер нивоима треба све више и више тастера.. Тако је фрустрирајуће 😤 играти тежак ниво за само један тастер није кул... Пожелим да Деинсталирај игру
Чак и уживам када се осећам усамљено, лепа апликација за мене, на нивоу сам 1160 и још увек бројим
Када ћете ажурирати да бих могао да наставим да играм
Одлично!.. ова апликација ме исцрпљује. Настављам да играм ту ствар са балончићима и већ се осећам готово па сам је избрисао, али је супер 👍..али сам готов...:-(
Завршио сам игру. Ако сам добио 2 бомбе, а користио сам само 1 од њих, требало би је сачувати за други ниво. Завршио сам базу за бину уместо тога морао сам да направим још једну бину. Не могу зумирати слику да видим целу кућу. Потребно је да смањите звездице јер 1 звездица за сваки ниво траје дуго. Свиђа ми се игра, али превише огласа😥 Такође сам изгубио неколико звездица на нивоима које сам завршио. Игра ме је такође неколико пута избацила. Треба ми нешто друго да ме обавести да је игра готова, а не да започнем нову игру.
узбудљиво😍 волим ову игру.
У почетку изгледа забавно...Али учитавање је тако споро.
Багује. Крш
Свиђа ми се начин на који се не смрзава, добра је игра, преузмите је молим вас и хвала.
Уживао сам у овој игри!
Дато 0 звездица. Ова игра је престала да вам дозвољава да радите задатак. Бришем ову игру чему се игра. Хвала ни за шта. Слао сам вам поруке недељама и без одговора
Игра је најбоља, али након реновирања свих просторија на табели рада не види се никакав посао, доста сам се трудио али нисам успео да реновирам фонтану и башту. Молим вас покушајте да то поправите, због тога сам морао да избришем игру и био сам разочаран.
Свиђа ми се игра, али успео сам до сада и онда нема ништа у пољу са задацима. Онда морам да обришем и поново преузмем. Шта да урадим да сачувам своју игру?
Ова игра је добра али садржи рекламе након 1 нивоа без мреже и потребно је више од 5 кључева у сваком задатку
Хладан
Ектра игрица за опустање... свидја ми се...
Била је добра игра неко време, сада не ради како треба
Играте да добијете по један кључ у свакој игри, када се кључеви саграде онда можете да реновирате кућу, од осам кључева по трансакцији када играте игру и изградите све кључеве и спремни за употребу кључеви се узимају од вас и немате ништа друго него да почнете да играте више игрица и поново прођете кроз милион огласа, то не функционише. Кмт врло на страху!!! Волео бих да могу овоме дати нулту оцену...
Престао је да ради
Добар је, свиђа ми се.
У реду је, свиђа ми се
Ово је добра игра... почетак је јако добар...али када су остале две собе за декорацију, потребно је 1000 кључева за један пут😱..ово је немогуће, па сам овој игри дао 3 звездице... потребно је његово побољшање.
ХЕЈ МОЖЕТЕ ДА НАМ ДАТЕ НАЈМАЊЕ 2 КЉУЧА КАДА ПОБЕДИМО НИВО ЗНАТЕ ДА ЈЕ ТОЛИКО КЉУЧА КОЈИ СЕ КОРИСТИ И ТЕШКО ДА ГА ПРИКУПИТИ ДАЈТЕ БАРМ 2 КЉУЧА КАДА ПОБЕДИМО НИВО
Супер узбуђен због новог
Постајем разочаран .. ниво 833 ми се чини да ми квари. После 3 или 4 ударца зауставља игру и губим са преосталих 38 покушаја. Осим тога, победа у 8 утакмица за наставак игре може потрајати. Али пролази време ако сте у пензији
Веома заразна и пријатна.
Огласи се стално појављују, нису добри
Анимација је глупа решите је се и држите мехуриће досадним и неинтелигентним је ваше радне слике
Превише огласа, много грешака.
Игра иде до отприлике 1650 пре него што се украшавање заврши. Пуцач балона и даље игра. Повећава се број пута колико треба да се одиграју игре са мехурићима (до девет игара) пре него што се може направити још једна декорација. Овај део је фрустрирајући. Пошто сам наставио да играм игру, мораћу да кажем ⭐⭐⭐⭐
Морате то да ажурирате..једна звезда има један кључ, а 2 звездице има 2 кључа..и игра је одлична
то је веома одлична игра, која ми се највише допада. у тој игри кључеви тастери нхи тох нема играња игре
Овај гсме је веома леп
Свиђа ми се игра, али стално ми узима све кључеве и не даје ми моје ствари, а онда ми неће дати ствари које сам имао, покушао сам да схватим шта има, а имао сам толико кључева, а сада не дајем ово веома луда, па како да вратим све кључеве, хвала
Свиђа ми се ова игрица и моја мајка је обожава и сада често игра ову игру у последње време... Због чега сам срећан због тога што је твоја игра заиста добра и заиста желим да те подржим... Настави са добрим радом друже !