Post by petanpicaquar on Feb 4, 2022 1:00:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Moto X3M Bike Race Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Moto X3M Bike Race Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat mnoho všetkých ▞▞▞
▞▞▞ Moto X3M Bike Race Game 2022 version ▞▞▞
Prekážky sú veľmi zle vyrobené, dal som tomu jednu hviezdičku, pretože si musíte prekážky upraviť
Dost dobra hra
Je to dobré a môžem urobiť pár naozaj skvelých flipov
Je to fantastická hra, ale všetky stopy jednoducho zmizli. Akoby sa motorka len vznášala vo vzduchu. Skutočná škoda.
Kurča dobre
Môj syn miluje túto hru, ale táto novšia verzia vám nedovolí kúpiť 4wheeler so 100 hviezdičkami, ako je uvedené, že stále vyžaduje platbu! Toto je jeho obľúbená možnosť, takže je to sklamanie. Mal by byť schopný posielať správy priamo cez hru.
Hra sa mi páči, ale nemôžem zabrzdiť. Aj keď je hra celkom fajn. Má všetky motocykle Moto XM z každej hry
Táto hra môže ísť do koša. Je to len dopĺňa. Opravte problém s pridaním alebo odstráňte hru. Nemyslím si, že to pridáva problémy s líškami v hre, len ich zhoršuje. Možno zmením svoje hodnotenie. Haha, klamal som, pretože neznášam pridávania a stavím sa, že ich nenávidia všetci ostatní. Keby som mohol, ohodnotil by som to 0 z 5, ak by to bolo možné.
Od úrovne 3 je zem neviditeľná. Rozbitá hra. Vyskúšali ste to na 2 rôznych zariadeniach.
Toto je dobrá hra. Jediná vec je, že vývojári stále pridávajú veci namiesto toho, aby opravovali to, čo už existuje. Ak urobíte viac ako 2 otočky, stále sa to počíta ako x2. Zvukové efekty sú hrozné. Ak zomriete, vaše ovládacie prvky zmiznú, ak rýchlo pozastavíte a zrušíte pozastavenie hry, aj keď sú tam vaše ovládacie prvky a ste mŕtvi. Na niektorých úrovniach sa časovač spustí skôr, ako pôjdete, to je v poriadku, ale ak zomriete a znovu sa objavíte skôr, ako dosiahnete kontrolný bod, časovač sa automaticky nespustí znova, ako by mal!
Veľmi dobrá hra a tie motorki su pekné
Yyhgvcub6gtbbtvtvxxzwzeryyb yvytyvgv, som trochu ako 4, aby som získal najlepší spôsob, ako získať 5 665, momentálne sa pozerám, ale myslím si, že mám dobrý čas 6, momentálne sa pozerám , ale myslím, že mám právo byť dobrý čas na čas 5 5, momentálne som sa pozrel, ale musím sa k vám vrátiť e-mailom, mám veľa, aby som sa dostal k právu na sledovanie
je to naozaj zábavné a myslím, že sa to bude páčiť mnohým ľuďom. pokračujte v práci na takýchto hrách.
Hry Google Play Pass - kompletný zoznam (neustále ...
Je to zábavné, ale pre mňa ŤAŽKÉ
Dobre je to len te motorky sa tazko ziskavaju
nie veľmi dobré, pretože trať je neviditeľná až do konca
Toto je najlepšia hra, ale táto grafika je taká kreslená
najlepšia hra všetkých čias 👌🙌
Táto hra nie je skutočná kvalita, ale táto hra je úžasná, na rozdiel od iných hier má najlepšiu grafiku a je dobrá
ČO TO DO ČERTA!? Čo sa stalo? Prečo ste zmenili túto hru? Kedysi to bolo také dobré. Viete, ako v rokoch 2013 a 2014. Bolo to také dobré. Prečo sa to zmenilo!? Tá stará sa mi páčila viac
Veľmi hladká grafika a úžasné úrovne
Toto bolo úplne vytrhnuté, hral som to na školskom počítači a bolo to lepšie ako toto, nevidel som zem, bolo to jasné, toľkokrát som kvôli tomu zomrel a dostal som to z poryvov a nepáči sa mi to.
Máme tu úplne voľné kamene Mahjong, výzvy hry Sudoku a obmeny solitéru. Vyskúšajte si strieľačku bublín na svojom iPhone alebo spájajte farebné kamene na svojom
Veľmi dobrá hra dobré ovládanie a všetko je tam super doporučujem😍😍
Veľmi sa mi páči skin a myslím, že by ste si ho mali stiahnuť, má skvelú grafiku a keď zomriete, nie je tam príliš veľa krvi alebo čohokoľvek, je to len výbuch a vaše telo ide, je to veľmi priateľské k deťom, preto som čakal 4 z piatich
Neviem, prečo mi dali odpoveď RPG, ale to je divné, ale milujem túto hru, je to tiež naozaj zábava, je to naozaj skvelé, vyskúšajte a naozaj zábavné ako zábava zábava zábava zábava zábava
Prečo vám Apple store umožňuje meniť bicykle, ale Google to nedáva?
Dokončil som hru, ale povedal, že niektoré úrovne prídu čoskoro Čakal som tak dlho, ale podotýkam, že stále čakám pekne
Je to v pohode, môžem preklopiť dozadu alebo dopredu
Ja som dievča ale dá s tým zabaviť!😊
Milujem tento rám
P E
Takáto zlá hra, v prvom rade je veľmi ťažké získať 3 hviezdičky na každej úrovni, pokiaľ si nekúpite jedno z ďalších vozidiel, ktoré stoja až 20 $. Neodporúčam túto hru nikomu.
Hry (mobilné) free download
Minimálna
Zlé a dobré, ale neobťažujte sa tým dobré pre ťažké jazdy autom. Aktualizujte ho
Dajte viac trikov a je to príliš jednoduché
Páči sa mi to, má to veľa prekážok
Zábava na počítačoch
veľmi dobré, ale 1 problém ako všetky hry sú reklamy, ale veľa ich nebolo, ale stále neznášam reklamy
Celý problém je v tom, že hlúpa hra trvá asi 4 sekundy a potom v 65% prípadov zomriete. Myslím, že nie som dobrý vo videohrách, sú mi nanič všetky tieto hry.
Camera for iphone 11 pro APK. 2020-03-01 ... Camera for iphone 12 pro - iOS 14 camera effect APK. 2021-03-25 ... Moto X3M Bike Race Game APK: Moto X3M Bike
Rýchle tempo a žiadne skutočné oneskorenie. A*+
Hra je dobrá, ale je tam iba 80 leva, ktoré sú dokončené za 2 hodiny
Páči sa mi to, ale je to veľmi opakujúce sa, ak k tomu pridám bike park a vlastný tvorca máp
Boo!!!!! Neznášam to, je to také glichie, že to neznášam